Reteaua de hipermarketuri cora incepe in luna cadourilor – decembrie livrarile la domiciliu. Serviciul va fi disponibil in Bucuresti, pentru o gama de 14.000 de produse, iar plata va putea fi facuta on-line sau cash. 

Cora drive

Anuntul vine ca urmare a incheierii unui parteneriat intre cora si serviciul de curierat TNT Romania. Livrarile la domiciliu in perioada sarbatorilor este o strategie interesanta mai ales pentru persoanele care doresc sa evite aglomeratiile dinaintea Craciunului si Revelionului.

Serviciul anuntat este cel de-al doilea pas pe care reteaua il face in directia comenzilor online. Anul trecut Cora a lansat coradrive.ro un serviciu  prin care poti comanda on-line si recupera produsele din spatiul drive de la magazin.

“Ne-am dorit sa oferim optiunea clientilor nostri de a primi produsele intr-o locatie cat mai accesibila. Clientii nostri au in acest fel libertatea de a alege produsele, de a alege locatia de livrare si varianta de plata: numerar sau on-line, beneficiind de aceleasi preturi ca in magazinul cora Lujerului”, a declarat Claudia Mirica, director cora Lujerului si coordonator coradrive.ro.

cora Romania are in prezent un singut magazin de tip drive – coradrive Lujerului, dar  urmeaza ca anul viitor sa deschida alte doua magazine drive, in cora Pantelimon si cora Sun Plaza.

Retailerul detine o retea de 12 hipermarketuri, atat in centre comerciale proprii, cat si in spatii inchiriate, dintre care patru in Bucuresti (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului si Sun Plaza) si opt in provincie, la Ploiesti, Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanta si Bacau.