Sala Grand UltraGrand Cinema & More, situat in Baneasa Shopping City, a relansat sala Grand Ultra fiind dotata cu cel mai lat ecran de cinema din Romania – 22,5 m, design black box si revolutionarul sistem audio surround Dolby Atmos.

Sistemul audio Dolby Atmos poate reda simultan pana la 128 de obiecte audio independente si permite atat pozitionarea foarte precisa a sunetului in interiorul salii, cat si miscarea lui in functie de actiunea filmului, oferind o ambianta sonora realista.

O atentie speciala a fost acordata si ecranului de tip „screen silver”, cu forma concava, ideal pentru o experienta vizuala optima.

Grand Ultra beneficiaza si de dublu proiector 4K cu capacitate 3D si HFR, fiind singura sala din Romania care detine aceasta solutie inedita chiar si pentru filmele 3D.
“Imbunatatirile tehnologice fac parte din strategia Grand Cinema & More de a continua sa inoveze in ceea ce priveste divertismentul cinematografic. Consideram ca sala Grand Ultra raspunde celor mai exigente cerinte ale cinefililor si le ofera o experienta completa de vizionare a filmelor preferate”, a declarat John Younis, Entertainment Business Unit General Manager.
Grand Ultra are o capacitate de 480 de locuri.