Astazi  Think Pad-ul Lenova a implinit 20 de ani de existenta si inovatie, motiv pentru care  a lansat un nou model pe piata din Romania: ThinkPad – ThinkPad X1 Carbon. “ThinkPad a devenit in timp un brand unic, care in cei 20 de ani de evolutie a creat loialitate si pasiune în randul utilizatorilor sai, prin inovatii continue in tehnologie si design,” a declarat Aurel Netin, director general al Lenovo Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

ThinkPad X1 Carbon, cel mai inovativ model de ultrabook de la Lenovo, a devenit cel mai usor model din categoria ultrabook-urilor cu monitor de 14′. Carcasa este realizata din fibra de carbon, iar acest material ii reduce greutatea la o treime din cea conferita de aluminiu. Un alt as al ThinkPad X1 Carbon este tastatura luminata din interior. Touchpad-ul este realizat din sticla si prezinta o sensibilitate speciala la gesturi multiple.

Are o autonomie impresionanta ce poate ajunge la opt ore de functionare. Potrivit reprezentantilor Lenovo, tehnologia Rapid Charge ii confera ultrabook-ului “cel mai bun timp de reincarcare din industrie”.