Lidl, unul din principalii jucatori din categoria hipermarketurilor, a inceput luna octombrie cu “Saptamana franceza” printr-o prezentare a unei colectii de 23 de vinuri.

“Furnizorii au fost selectati cu mare atentie pentru ca ne-am dorit şi ne dorim produse de cea mai inalta calitate, produse ce trebuie sa indeplineasca cele mai inalte standarde Lidl. Totodata, am incercat sa pastram un raport calitate-pret cat mai convenabil, principalul nostru scop fiind acela de a facilita accesul la produse frantuzesti de calitate – vinuri şi produse alimentare, pe care clienţii si le doreau, insa fie nu le gaseau pe piata romaneasca, fie nu si le puteau permite. De altfel, aceasta initiativa reprezinta o noutate pe piata romaneasca, fiind prima data cand un discounter aduce in magazinele sale o gama atat de variata si selecta de vinuri, la preturi accesibile pentru toti cumparatorii.”, precizeaza Georgiana Tugearu, PR Manager al Lidl Romania.

Printre vinurile ce au reusit sa atraga atentia se gasesc Chateau Rollan de By 2009, Valreas 2011, Cuvée Prestige Vacqueyras 2011, Chateau Perron 2009,.

Pana pe 7 Octombrie, amatorii de vinuri pot regasi pe rafturile Lidl diverse sortimente la preturi ce variaza intre 14,99 lei si 79,99 lei.