Cafeneaua F64, o investitie de 100.000 de euro, era urmatorul pas firesc al celui mai cunoscut retailer de echipament foto din tara. Pasionatii de fotografie aveau nevoie de un loc special gandit pentru ei, pentru a se intalni si discuta despre noutati, despre calatorii, un loc de socializare care va aduce plus valoare business-ului inceput acum 11 ani.

“Lansam primul loc de intalnire dedicat comunitatii foto, un loc in care cream legaturi noi si consolidam comunitatea existenta”, a declarat Daniela Becheru, Managing Director al F64 Studio.

Cafeneaua F64 este amplasata in cadrul showroom-ului, situat pe Bulevardul Unirii, nr. 45, Bucuresti, si este un loc in care amatorii vor avea ocazia sa savureze o cafea in timp ce admira exponatele, sau pur si simplu, sa schimbe pareri cu reprezentantii F64 Studio. Este dotata cu mese hi-tech, tactile, prin intermediul carora in viitorul apropiat se vor putea plasa comenzi direct la bar. Acestea au si jocuri preinstalate precum si peisaje menite relaxarii clientilor.

Reprezentantii F64 Studio, societate ce a avut anul trecut o cifra de afaceri de circa 14,5 milioane de euro si un profit net de aproximativ un milion de euro, isi propun sa extinda numarul de magazine si in alte orase mari.