VAIO Duo 11 e combinatia noua dintre un  PC performant si o tableta inteligenta, inaugurata azi de Sony.

Ultrabook-ul performant VAIOTM Duo 11 poate fi transformat instantaneu intr-o tableta in timpul calatoriilor pentru navigarea pe internet, muzica si filme, iar la birou, productivitatea este maximizata prin folosirea tastaturii si cu ajutorul performantelor oferite de procesoare Intel® Core™ i5. Cantareste 1,3 kg si are o grosime de aproape 18 mm.

Produsul se remarca prin functia de recunoastere a scrisului. Utilizatorul poate scrie, desena sau accesa continutul media si aplicatiile pe ecranul tactil, luminos, Full HD cu tehnologie OptiContrast. Un Stylus digital unic, sensibil la presiune permite utilizatorului sa scrie de mana direct pe ecranul tactil, fie ca ia notite, modifica diagrame sau semnalizeaza punctele cheie dintr-o prezentare. Functia de recunoastere a scrisului permite adaugarea textului dorit fara utilizarea tastaturii.

In ciuda dimensiunii VAIO Duo 11 ofera utilizatorilor business beneficiile conectivitatii extinse, incluzand o serie de porturi si interfete precum Bluetooth® SmartReady, USB 3.0, HDMI, Ethernet si port VGA. Astfel, un proiector sau un ecran extern poate fi conectat cu usurinta fara folosirea unor adaptoare suplimentare.

Vaio Duo 11 va fi disponibil la inceputul lunii noiembrie la un pret recomandat de 6.000 de lei.