Clubul de cumparaturi online pe segmentul fashion & lifestyle, Fashion Days, prezent in Romania si in Europa Centrala si de Est, s-a extins  pe piata poloneza prin preluarea jucatorului local Markafoni.

Preluarea vine in contextul in care s-au raportat peste 23 de milioane de utilizatori de internet, ceea ce reprezinta aproximativ 62% din populatia Poloniei. In plus, este considerata piata cu cea mai accelerata crestere a vanzarilor online din Europa, aproape 32% dintre polonezi apeland la cumparaturi online in primul trimestru din 2012.

“Suntem increzatori si in ceea ce priveste piata din Polonia si continuam sa ne indreptam atentia catre noi piete cu potential”, a declarat Cristina Popa, Country Manager al Fashion Days Romania.

Prin aceasta achizitie compania se asteapta sa depaseasca trei milioane de membri si peste 500 de angajati.

Datorita unei bune relatii cu furnizorii si volumelor mari de vanzari, compania poate oferi  discounturi de pana la 80% la brandurile cunoscute.

Fondat in 2009 de catre antreprenori elvetieni, Fashion Days s-a extins rapid in Romania, Cehia, Ungaria, Slovacia, Slovenia si Bulgaria. Romania ocupa  o pozitie strategica in randul tarilor in care este prezent Fashion Days, fiind centrul operational al intregului grup.

Foto: stweedy / Foter / CC BY-NC-ND