Supermarketurile si hipermarketurile din Romania vor sa profite de inca un eveniment de marketing, respectiv Vinerea neagra (Black Friday) a preturilor. Astfel Metro Cash&Carry, Carrefour si Cora s-au pregatit cu oferte tentante.

Metro Cash&Carry Romania si-a pregatit oferta comerciala pentru ziua de 23 noiembrie in ceea ce priveste reducerile de preturi si returnarea TVA-ului, la categoriile de produse electrocasnice si electronice (inclusiv produsele din stocul nou si cele aflate in alte promotii), precum: masini de spalat, frigidere, televizoare si laptopuri. Pentru ca toti clientii sai sa ajunga sa se bucure de oferte, Metro Cash & Carry Romania a extins reducerile  pe parcursul intregului weekend. Ofertele vor fi disponibile in perioada 23-25 noiembrie, in reteaua de magazine Metro Cash & Carry Romania.

Pana pe 26 noiembrie, Carrefour sarbatoreste si ea “Black Friday” in Romania si vine in intampinarea clientilor sai cu reduceri si promotii. Este vorba de reduceri de pana la 50% la electronice – televizoare, tablete si laptop-uri -, electrocasnice si aparate foto.

Si in hipermarketurile Cora cei interesati vor putea achizitiona produse cu discounturi variabile intre 20 si 50%. Toata gama de aparate foto va beneficia de o reducere de 50%, cuptoarele cu microunde vor fi mai ieftine cu 30% , combinele frigorifice se vor vinde la un pret mai mic cu 25% , tabletele vor avea un discount de 20% , iar televizoarele cu diagonala mai mare de un metru vor putea fi cumparate la  75% din pret. Toate reducerile se vor oferi in tichete Cora si vor fi aplicabile produselor ce nu se incadreaza in alte promotii. Limita stabilita de retailer este de 6 produse/card/zi.