Cu ocazia implinirii a trei ani de existenta, AFI Palace Cotroceni are program de sarbatoare. Invitati 30 nov-  Andreea Banica, Xonia, 1 decembrie incepand cu ora 17:00 – Anda Adam, Andreea Balan, Voltaj, 2 decembrie incepand tot cu ora 17:00 Dj Rhyno, Andra si Connect-R.

Concertele se pot vedea si live lahttps://www.aficotroceni.ro/live-webcam.

In plus, pana pe 2 decembrie 2012 inclusiv, toti cei care vor face cumparaturi de peste 200 lei, vor putea castiga, la MEGA Tombola, un Volkswagen Beetle, unul dintre cele doua Volkswagen UP, una dintre excursiile la Viena, dar si unul dintre celelalte mii de premii ce constau in aparatura electrica si electrocasnica, articole de imbracaminte, jocuri, jucarii, cosmetice, bijuterii si multe alte cadouri surpriza.

Clientii sunt astepati la unul dintre cele trei birouri de informatii (pozitionate la intrarile Far si Galaxy si in fata hypermarketului Real) cu bonurile de cumparaturi emise in aceeasi zi, care sa cumuleze minim 200 de lei ce le ofera posibilitatea de a participa automat la tombola aniversara.

Completarea taloanelor tombolei se va face la birourile de informatii in aceeasi zi cu data inscrisa pe bonuri, conform regulamentului campaniei care poate fi consultat la oricare dintre cele 3 birouri mentionate mai sus.  Pentru a participa la tombolele din 30 noiembrie, respectiv 1 si 2 decembrie este obligatorie validarea cumparaturilor facute in baza bonurilor fiscale prezentate in locatiile mai sus amintite.