O dezvoltare constanta a magazinelor de proximitate, a supermarketurilor si hipermarketurilor din anul acesta a avut efecte pozitive asupra furnizorilor de produse si echipamente. Furnizorul de servicii si echipamente pentru retail si HoReCa DAAS va incheia anul 2012 cu o cifra de afaceri de 25 milioane de euro si estimeaza pentru anul viitor o crestere de 20%.

Cu divizia de retail, compania a avut un an imbelsugat, unul dintre motoarele cresterii a fost compania Mega Image care s-a extins puternic in 2012 si pentru care DAAS este furnizor exclusiv de rafturi si echipamente frigorifice. Astfel, DAAS va dota pe parcursul intregului an peste 80 de supermarketuri Mega Image si magazine de proximitate Shop&Go.

DAAS a echipat si sase supermarketuri Billa cu echipamente frigorifice si cele doua hypermarketuri deschise de Cora, precum si cel inaugurat de Auchan la Iasi si cel care urmeaza sa fie deschis saptamana viitoare in Bucuresti.

Pe partea de HoReCa, DAAS a echipat in cursul acestui an bucatariile hotelului DoubleTree din orada, Vilei 23 din Snagov, hotelului Ozon  din Tusnad, restaurante Pizza Hut si fast-food-uri KFC.