Lantul de restaurante fast-food KFC a deschis cel de-al doilea restaurant de tip drive thru din Bucuresti, in zona comerciala Baneasa Shopping City, dupa o investitie de 740.000 de euro. 

Deschiderea acestui nou restaurant face parte din strategia de extindere in Romania a KFC, care va continua in perioada urmatoare, iar eforturile noastre se vor axa pe deschiderea de restaurante tip drive thru”, a spus Monica Eftimie, director de marketing la KFC.

KFC Baneasa Drive Thru are o suprafata totala de 390 de metri patrati si o capacitate totala de 96 de locuri si este primul restaurant cu design ‘In-Store Prepared’ (ISP) din Europa.

Sistemul de comanda tip fusion permite o viteza mai mare de servire – aproximativ 60 de secunde, timp mediu valabil pentru comenzile in sala. De asemenea, clientii au acum la dispozitie locuri separate pentru a plasa comanda si pentru a o ridica. Plasarea comenzii se poate face fie la casele de marcat, fie direct la un „chiosc  touch screen” special amenajat unde plata se poate face doar pe baza cardului bancar.