Distribuitorul Tribeca Drinks, parte a grupului B.D.G. Import, ce are in portofoliu brandurile  Jack Daniel’s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Metaxa, Martini, Evian a intrat si pe segmentul vanzarilor online prin lansarea siteului beicevrei.ro ce se adreseaza atat consumatorilor, cat si organizatorilor de evenimente.

“Site-ul se adreseza in primul rand persoanelor fizice sau reprezentantilor companiilor care cauta produse premium si super premium fie pentru consumul propriu, fie pentru cadouri aparte”, a spus Florin Gorgan, General Manager al Tribeca Drinks.

Acesta a adaugat si ca site-ul vrea sa reprezinte un instrument folositor si pentru organizatorii de evenimente, deoarece acestia pot achizitiona un pachet  in functie de numarul de invitati si bugetul evenimentului. Comerciantii care achizitioneaza bauturile alcoolice din depozitele en-gross, pot comanda aceste produse de pe site-ul mentionat.

Tot in ajutorul organizarilor de evenimente a fost creata sectiunea “calculatorul tau de evenimente”, structurat pe trei pachete diferite de produse si preturi – basic, medium si premium,  facilitand conceperea unui mix de produse potrivit pentru specificul fiecarei petreceri.