Fundatia Principesa Margareta a Romaniei impreuna cu libraria Carturesti organizeaza intre 11 si 15 decembrie cea de-a sasea editie Seri de Poveste, eveniment dedicat celor mici.

Pe parcursul a cinci seri, copii si parintii  sunt asteptati in libraria Carturesti din strada Verona, incepand cu orele 19.00, pentru a lua parte la numeroase momente educative, interactive si interesante, pline de invataminte si de surprize. Fiecare seara este una speciala, cei mici fiind invitati sa ia parte la reprezentatii diverse: lecturi ale povestilor preferate, teatru de papusi si chiar interpretari muzicale.

Pe taramul povestilor  se vor alatura povestitori celebri Virgil Iantu, Corina Danila, Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Florian Ghimpu, precum si tineri actori precum Paul Ipate şi Ioana Blaj. De asemenea vor fi prezente trupele de teatru de papusi si actori Paiata si Lupeto.

Accesul la eveniment este gratuit, dar trebuie anuntata prezenta pe adresa seridepoveste@principesa.ro, mentionand numele si varsta copiilor participanti, precum si ziua in care doriti sa participati.

Pe langa latura publica, educationala, Seri de Poveste are ca scop si strangerea de fonduri pentru copiii cu lipsuri materiale pe care ii sprijina prin Fondul Special pentru Copii, asa dar puteti face o donatie online  pentru a fi alaturi de ei.