Magazinul de pantofi de lux multibrand Charme Boutique s-a deschis in Bucuresti, pe Calea Dorobanti nr. 59, printr-o investitie totala de 250.000 de euro.

Charme Boutique a pornit din dorinta de a crea un magazin de pantofi de lux pentru barbati, intrucat pe piata din Romania nu exista un astfel de concept, iar ulterior, ca o decizie de business, am adaugat in selectia de branduri si pantofii pentru femei, stiut fiind faptul ca ele sunt cele care cumpara mai des pantofi. Am ales sa aducem atat stilul business, elegant, cat si casual, sport, tinand totodata cont si de tendinta actuala, stilul rock”, a declarat managerul Charme Boutique, Delia Stroea.

Colectia de toamna/iarna 2012 – 2013 numara branduri precum John Richmond, Roberto Cavalli, Calvin Klein –  pentru barbati si John Richmond, Baldinini, Alberto Guardiani si Fendi, pentru femei. Colectia de primavara/vara 2013 va cuprinde in mod suplimentar pantofi din colectiile John Galliano la barbati, iar pentru femei se vor regasi atat brandurile americane Sam Edelman si L.A.M.B. by Gwen Stefani, cat si modele Alessandro dell’Acquasi Enrico Coveri. Cea mai scumpa pereche de pantofi este un model Roberto Cavalli, care costa 420 de euro, iar cele mai mici preturi incep de la 200 euro.

In urmatoarea perioada sunt incluse in plan deschiderea unor noi locatii, in Baneasa Shopping City si Promenada Mall.