Rio Bucovina lanseaza un nou produs, destinat hidratarii si prepararii hranei bebelusilor, disponibil din luna decembrie in reteaua farmaciilor Sensiblu.

Potrivit producatorului, produsul are un ambalaj  igienic conceput pentru a pastra prospetimea apei minerale naturale plate  timp indelungat, fara a exista pericolul contaminarii prin patrunderea aerului in interior dupa deschiderea ambalajului.

„Apa minerala naturala plata  pentru bebelusi are un reziduu sec de 78 mg/l, acesta fiind cel mai mic continut de minerale dizolvate dintre toate apele din Romania, indicator deosebit de important cand vine vorba de alimentatia si hidratarea corecta a micutilor. Ambalajul ultra-igienic asigura conservarea proprietatilor organoleptice ale apei si garanteaza calitatea si siguranta apei minerale naturale plate Bucovina si inainte si dupa deschiderea recipientului”, a declarat Lector Dr. Lygia Alexandrescu, Presedinte al Societatii de Educatie Nutritionala.

Datorita compozitiei echilibrate si stabile, Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului „Alfred Rusescu” certifica si recomanda apa minerala naturala plata Bucovina pentru a fi folosita in alimentatia bebelusilor si pentru reconstituirea laptelui.