Astazi, 22 decembrie, Baneasa Shopping City a lansat prima aplicatie pentru dispozitive mobile pentru sistemul de operare Android, a unui mall din Romania. La scurt timp dupa lansarea versiunii pentru Android, va fi disponibila si versiunea pentru sistemul de operare iOS.

„Am decis sa lansam prima aplicatie din Romania dedicata unui mall, pentru a veni in intampinarea nevoii tot mai mari a vizitatorilor nostri de a fi in permanenta informati si de a avea acces la cele mai noi oferte din Baneasa Shopping City si din Grand Cinema Digiplex,” a declarat George Argentopoulos, CEO Baneasa Developments.

Aplicatia are doua sectiuni principale: „Baneasa Shopping City”, axata pe shopping ce include trei sub-sectiuni destinate zonei de cumparaturi a centrului comercial si „Grand Cinema Digiplex”, dedicata entertainmentului.

Utilizatorii pot avea acces instantaneu la cele mai noi promotii si evenimente din cadrul Baneasa Shopping City, accesand sectiunile speciale din cadrul aplicatiei, sau pot fi notificati in timp real pe dispozitivul mobil, prin Push Notifications.

Sectiunea „Grand Cinema Digiplex” pune la dispozitie programul complet de filme care ruleaza in salile cinematografului, oferind o scurta descriere a acestora. Aplicatia ofera, de asemenea, suport pentru rezervarea biletelor, redirectionand utilizatorii catre website-ul sau call center-ul cinematografului.