Producatorul de mezeluri Cris-Tim a decis sa isi extinda gama de produse intrand de la inceputul acestui an si pe piata lactatelor dupa finalizarea unor investitii de 1,5 milioane de euro si lansarea gamei de produse lactate – Mandruta. 

„Intr-un climat economic puternic afectat de criza economica, am ales sa investim in agricultura – un domeniu spre care sunt directionate fonduri din ce in ce mai putine – pentru ca suntem constienti de importanta majora a acestui sector in economie. Bazandu-ne doar pe fonduri proprii (si imprumuturi bancare), am construit cea mai moderna si mai bine utilata ferma din tara, cu un grajd pe masura. Am ales sa le asiguram animalelor noastre un regim cu totul special – muzica clasica, “delicatese“ din furaje combinate etc. – pentru a obtine un lapte de cea mai buna calitate”, a declarat Radu Timis, presedintele grupului Cris-Tim.

Radu Timis vorbeste despre investitiile in ferma EcoFerm: construirea unui grajd  modern de 675.000 de euro, investitii in tehnologie de 155.000 de euro si o infuzie de capital de 720.000 de euro pentru construirea fabricii de procesare a laptelui ce permite transferul direct al laptelui de la ferma in tancurile de procesare.

EcoFerm si fabrica de lapte vor produce astfel brandul Mandruta, gama ce include lapte proaspat, lapte batut, sana, iaurt si smantana, urmand sa se extinda ulterior si cu alte produse.