Producatorul de mobila Lemet a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri 47 milioane de euro, in crestere cu peste 20 procente fata de anul precedent.

“In 2012 am inaugurat 12 magazine in zone precum Suceava, Calarasi, Valcea, Ploiesti sau Bucuresti, toate avand suprafete de peste 800 de mp, investitii care s-au cifrat la aproximativ 1,2 milioande de euro. Investitiile de anul trecut din reteaua LEM`S, alaturi de cele indreptate care fabrica Lemet au facut ca la sfarsitul anului trecut sa avem un business cu peste 20 procente mai mare decat cel din 2011. In plus,  dincolo de extinderea retelei de magazine, un factor important care a determinat cresterea este si lansarea continua de noi produse”, a declarat Alexandru Rizea, directorul general al Lemet, referindu-se la extinderea gamei de produse premium, dar si la adaugarea de alte produse precum gamele de saltele, paturi si canapele.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEM’S pentru desfacerea produselor sale.

In prezent reteaua a ajuns la un numar de peste 100 locatii, iar suprafata totala de retail, la nivelul intregii tari, depaseste 65.000 de mp.