Turtadulce.ro, reprezentant exclusiv in Romania al fabricii germane Lebkuchen-Schmidt, mizeaza la doar cateva luni de la lansare pe piata pe o cifra de afaceri de 150.000 euro in 2013, bazandu-se pe vanzari de turta dulce, dulciuri bio si fara gluten, biscuiti si ciocolata.

“Pentru anul acesta ne propunem sa atragem noi clienti din zona de business, vizand sa intram si in zona HoReCa cu o parte din specialitatile pe care le importam”, a declarat Irina Ambrozie, director general al companiei.

Produsele realizate de fabrica Lebkuchen-Schmidt, cea mai veche si cea mai mare fabrica producatoare de turta dulce si produse de patiserie si ciocolata din Europa,  sunt dulciuri premium germane- de la turta dulce cu scortisoara si coaja de portocale, praline fine umplute cu diverse lichioruri, la biscuiti cu mirodenii.

Compania urmareste sa isi dezvolte si reteaua de distributie. Compania are in plan, de asemenea, dezvoltarea unor parteneriate cu localuri premium – restaurante, hoteluri, ceainarii, cafenele, ciocolaterii – in care sa fie disponibile produsele importate.