Centrul comercial Cora Constanta, cu o suprafata totala de 18.000 de metri patrati inchiriabili, un hypermarket Cora si o galerie comerciala cu peste 50 de magazine va fi deschis in vara acestui an, in urma unei investitii in valoare de 58 milioane de euro, potrivit CBRE Romania, agentul  de inchiriere al centrului comercial.

„Cu cateva luni inainte de deschidere, am securizat in galerie nume importante din toate domeniile ca Takko, CCC, Jolidon, Casa Rusu, Altex, Zoomania, Maxbet, Helpnet, Arsis, Germanos, Orange Store”, a declarat Luiza Moraru, Head of Retail Department CBRE.

„Takko Fashion are un parteneriat de lunga durata cu Cora, alegand magazine in majoritatea galeriilor lor. Cu siguranta, Cora Constanta va reprezenta destinatia comerciala in jumatatea sudica a orasului si completeaza perfect reteaua noastra de magazine,” a afirmat Valentin Dobrescu, directorul de dezvoltare al Takko Fashion.

„Suntem incantati de oportunitatea de a deschide Casa Rusu in Constanta. Orasul este un punct important pe lista noastra de dezvoltare si suntem convinsi ca am facut cea mai buna alegere, in Cora Constanta”, a adaugat Cristian Rusu, directorul general al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.