Site-ul de haine, accesorii si produse de casa Fashion Days are in tara un milion de membrii, in conditiile in care in total in zece tari in care este prezenta compania aceasta detine patru milioane de membri.

”Ne bucuram ca in Romania avem deja peste un milion de membri, numar ce este in continua crestere. Practic, din cele zece tari in care activam, Romania reprezinta 25% din numarul membrilor Fashion Days. Asta ne arata ca romanii au inclinatie pentru moda pe de o parte, dar si ca obiceiurile de consum in materie de shopping se schimba pe zi ce trece”, a declarat Cristina Popa, Country Manager al Fashion Days Romania.

In ceea ce priveste cumparatorii romani, 73% dintre acestia sunt femei si 27% barbati. De asemenea, femeile sunt cele care cumpara atat pentru ele, cat si pentru barbati.

Fondat in 2009 de catre antreprenori elvetieni, Fashion Days s-a extins in Romania, Cehia, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Bulgaria, Polonia si odata cu inceputul acestui an in Estonia, Letonia si Lituania.