Pana pe data de 21 august 2013, clientii real,- Hypermarket pot beneficia de reducere de 60% la gama de pahare Luminarc Versailles pe baza completarii unor carduri bonus primite la casele de marcat.

Astfel, pentru fiecare 40 de lei cheltuiti in hipermarketurile real clientii, persoane fizice, vor primi cate un autocolant cu un punct bonus, care se lipeste pe cardul bonus special primit de la casa de marcat. Dupa adunarea a zece puncte bonus, clientii isi pot alege oricare dintre cele sase seturi de cate sase tipuri de pahare, plus un decantor de vin aflate in promotie (pahare pentru vinuri rosii sau albe, pentru sampanie, cognac sau alte tipuri de bauturi).

Preturile promotionale ale seturilor de cate sase pahare incep de la 19,99 lei.

Punctele bonus pot fi colectate in magazine pana la data de 7 august 2013, cardul bonus putand fi folosit pana la finalul campaniei, pe 21 august 2013.

La campania promotionala de fata participa magazinele real,- Timisoara Nord, Constanta Sud, Oradea Calea Aradului, Sibiu, Brasov, Craiova, Satu Mare, Targu Mures, Baia Mare, Bucuresti Vitan, Galati, Timisoara Sud, Deva, Cluj-Napoca, Bucuresti Berceni, Bacau, Pitesi, Bucuresti AFI Cotroceni, Ploiesti si Bucuresti Pallady.