Cu ocazia Sarbatorilor de Paste, cumparaturile de la Stefanel cu  CardAvantaj beneficiaza de un discount de 30% si de 5 rate fara dobanda pana la sfarsitul lunii iunie. In plus, posesorii de CardAvantaj isi pot achita cumparaturile de la retailerul de moda in trei rate fara dobanda.

Credit Europe Bank si Stefanel anunta incepand cu aceasta luna includerea magazinelor de moda ale retailerului in grupul partenerilor din segmentul de moda al CardAvantaj.

“Este o preocupare constanta pentru noi sa crestem numarul de comercianti CardAvantaj, mai ales in zona fashion, fiind cunoscuta apetenta publicului pentru articolele de imbracaminte si accesorii. Suntem bucurosi sa demaram colaborarea cu Stefanel, un brand cu traditie in industria modei”, a declarat Engin Alaybayoglu, Chief Retail Banking and Cards Officer, Credit Europe Bank Romania.

Stefanel se alatura astfel magazinelor Adidas, Lashez, Benvenuti, Brainconf, TinaR, BSB Fashion, Camaieu, Levis, Nissa, Ecco, Nike, Bata, New Look, Bigotti, Jolidon, Kenvelo, Lee Cooper, Leonardo, Stone Creek, Otter, Il passo, Takko fashion etc.