Sambata, 27 aprilie 2013, Lidl si Prosport va organiza cea de-a saptea editie a evenimentului “Cu bicicleta la mare”. Iubitorii ciclismului sunt asteptati in parcarea magazinului Lidl de pe strada Liviu Rebreanu, nr. 19, Bucuresti pentru a lua parte la startul catre plaja din Navodari, mai precis catre terasa “El Comandante”.

Pe tot parcursul traseului, Lidl va pune la dispozitia participantilor diverse alimente si apa plata. De asemenea, fiecare participant va primi din partea Lidl un pachet cu produse pentru ciclism din gama proprie- Crivit Sport, compus dintr-un tricou si un gel pentru bicicleta. Pachetele de participare vor putea fi ridicate joi, 25 aprilie, din parcarea magazinului Lidl, situat pe strada Liviu Rebreanu, nr. 19, intre orele 09:00-21:00.

“Ne bucuram ca suntem pentru al doilea an consecutiv parteneri ai proiectului “Cu bicicleta la mare”, un proiect plin de energie, in care avem mare incredere. Suntem foarte mandri sa sustinem acest eveniment ce promoveaza mersul pe bicicleta ca stil de viata sanatos si ca o alternativa distractiva pentru a parcurge drumul spre litoral. Ne-am propus sa sprijinim ciclistii care au acceptat aceasta provocare, oferind echipamente Crivit Sports, marca proprie Lidl, precum si alte produse necesare unei curse de o asemenea anvergura”, a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager al Lidl Romania.