Elefant.ro, libraria online  a intrat in comertul online romanesc cu un nou concept de vanzare – flash sales.

Flash sales poate fi definit un model de vanzare realizata de un magazin online, in care sunt comercializate produse cu reduceri semnificative in cadrul unor campanii pe termen scurt.

“In sfarsit, putem oferi iubitorilor de carte din Romania cele mai ravnite titluri la preturi cu pana la 75% mai mici decat in mod obisnuit. Cresterea dinamica a vanzarilor de tip flash ne demonstreaza ca interesul este ridicat, atat pentru retailerii online, cat si pentru cumparatori.Prin campaniile Happy Days pe care le vom organiza pentru diverse categorii de produse din oferta elefant.ro dorim sa demontam mitul vanzarilor de tip flash: conceptul se poate aplica in mod eficient si inovator si in alte domenii, precum cel al cartilor”, precizeaza Ana-Rita Da’Ros, director of eCommerce al elefant.ro.

Elefant.ro pune la dispozitia cititorilor o varietate de produse precum carti, eBooks, jucarii, filme, muzica, eReadere si tablete, ce totalizeaza peste 65.000 de produse pe stoc.

In 2012, elefant.ro a inregistrat vanzari de 3.6 milioane de euro, iar reprezenantii sai estimeaza pentru 2013 vanzari de doua ori mai mari.