Dedeman, liderul national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare,  deschide vineri, 17 mai, magazinul din Galati, printr-o investitie de 15 milioane de euro. Amplasat pe Strada Combinatului, nr.9, magazinul are o suprafata construita de circa 16.000 mp, incluzand o sera complet automatizata, cu clima controlata.

Daca pana acum multi galateni alegeau magazinul Dedeman din Braila pentru cumparaturile lor pentru casa si gradina, acum au la dispozitie, chiar la ei in oras, in noul magazin Dedeman, peste 45.000 de produse pentru toate planurile lor.

Magazinul Dedeman ofera si o gama extinsa de servicii auxiliare: livrarea marfurilor la domiciliu, solutii de finantare, consultanta gratuita, service in garantie si postgarantie pentru centrale termice si scule electrice, proiectare bai si bucatarii, mixare vopsele, comenzi speciale, confectionare perdele, retur produse.

Pentru anul in curs compania Dedeman vizeaza deschiderea a patru-cinci magazine, urmatorul pe lista fiind cel de la Miercurea Ciuc, ce urmeaza a fi inaugurat in aceasta vara.