In luna mai 2013, Cramele Halewood au obtinut 25 de distinctii in cadrul unora dintre cele mai importante concursuri internationale dedicate vinului. 

La campionatul Mondial de Bruxelles, vinul Byzantium Rosso di Valachia 2011 a castigat medalia de argint unde a concurat cu alte peste 8200 de vinuri. Competitia a fost jurizata de 300 de specialisti din 40 de tari. Acelasi vin a  primit distinctia Commended  la Decanter World Wine Awards si International Wine Challange.

In cadrul competitiei International Wine Contest, organizata la Bucuresti, Prahova Valley Special Reserve – Tamaioasa Romaneasca 2012 a fost medaliata cu aur. Vinurile Rhea Viognier 2011, Theia Chardonnay 2011, Private Reserve Feteasca Neagra si Prahova Valley Reserve Merlot 2011 au primit medalii de argint. Premiate cu argint  au fost si vinurile spumante  produse prin metoda traditionala la Pivnitele Rhein & Cie Azuga 1892: Rhein Extra Brut Rose, Rhein Extra Sec , Prahova Valley Brut si Prahova Valley demisec. Tot la International Wine Contest Bucharest inca 6 vinuri produse de Cramele Halewood au luat punctaje pentru medalie de argint.

In Marea Britanie, la International Wine Challange, vinurile Byzantium Blanc de Transylvanie, La Umbra Pinot Grigio si Paris Street Pinot Noir au fost medaliate cu bronz. Alte 9 vinuri din portofoliul Cramelor Halewood au primit distinctia Commended (Byzantium Rosso di Valachia, Hyperion Feteasca Neagra, Kronos Pinot Noir, La Umbra Pinot Noir, Rhea Viognier, La Catina Pinot Noir, vinurile din gama Paris Street Pinot Grigio, Pinot Noir Rose, Sauvignon Blanc).
Grupul Halewood are in propietate crame si plantatii de vita de vie in regiunea Dealu Mare, Podisul Transilvaniei si Cernavoda – Murfatlar. La acestea se adauga Pivnitele Rhein Azuga fondate in 1892, unde se continua traditia producerii vinurilor spumante dupa metoda traditionala, de fermentare a vinului in sticla. Grupul Halewood detine peste 350 hectare de vie plantate in perioada 2002-2009.