Diet Slimming Perfume este un nou parfum pentru slabit lansat recent in Marea Britanie, care contine arome ce stimuleaza metabolismul si elimina pofta de mancare.

Parfumul  costa 24,99 lire sterline si contine arome precum cea de alge marine si cele ale unor ierburi care elimina pofta de mancare, cu o nota citrica ce ofera o senzatie de prospetime, se arata pe dailymail.co.uk.

“Este complet natural si beneficiile lui sunt incredibile, de la imbunatatirea circulatiei sangvine pana la stimularea sistemului imunitar, fiind un antioxidant care ajuta la detoxifierea organismului”, a declarat Vee Koppelman, fondatorul site-ului de produse cosmetice si de infrumusetare VZ Hair and Glamour, care comercializeaza acest produs. Acesta a adaugat ca “este un parfum nou fantastic pentru persoanele care urmeaza o dieta si doresc sa piarda in greutate inainte sa renunte la haine pentru plaja”.

 Diet Slimming Perfume nu este primul produs de acest tip aparut pe piata. Anul trecut, compania franceza Velds a lansat parfumul “Prends Moi”, despre care producatorul spune ca ii ajuta pe oameni sa “slabeasca cu placere”. Velds spune ca parfumul contine “un complex de slabit” ce include cofeina, carnitina si spirulina – elemente esentiale pentru pierderea in greutate.