Sony a lansat in Romania o noua gama de camere foto superzoom: HX50, gama cea mai mica si mai usoara camera digitala cu zoom optic 30X, HX300, cu un zoom optic 50x si WX300 cea mai mica si usoara camera digitala din lume care vine cu un zoom optic  de 20x potrivit Sony.

Sony Cyber-shot HX50 cantareste  272 de grame, vine echipata cu un senzor Exmor R CMOS de 20,4MP si cu tehnologia de stabilizare a imaginii Optical SteadyShot, care garanteaza claritatea imaginilor surprinse chiar si atunci cand folosesti zoom 30x.

Sony Cyber-shot HX300 are un zoom optic de 50X, iar obiectivul Carl Zeiss Vario-Sonnar T acopera o intreaga gama de posibilitati de fotografiere, de la vacante si safari, pana la sporturi si concerte in aer liber. In plus, dispune de noul stabilizator optic SteadyShot imbunatatit pentru fotografii mai clare chiar si la zoom ridicat, informeaza Sony. Pozitia unui al doilea grup de elemente ale obiectivului se schimba pentru a corecta tremuratul mainilor, iar incadrarea este de doua ori mai usoara.

 Cyber-shot WX300 este cea mai mica si usoara camera digitala din lume, avand un zoom de 20X. Camera poate fotografia 500 de cadre de la o singura incarcare. Prin conectivitatea la smartphone, pe care il poti folosi pe post de declansator.