Meli Melo Paris, retailer de bijuterii si accesorii fashion din Romania, prezinta tendintele din acest sezon in materie de palarii si accesorii de par.

Potrivit acesteia se poarta atat bentitele si agrafele in stil hippie, cu aplicatii florale, cat si cele indraznete, in culori vesele sau cu elemente metalice. Accesoriile de par completeaza perfect orice tinuta de vara. Astfel, daca este vorba de una de plaja, sunt recomandate bentite cu snur lung si aplicatii florale, pentru un look hippie. In cazul participarii la un eveniment, accesoriile cu aplicatii stralucitoare sau metalice, insa totodata discrete, transforma complet tinuta.

Modelele de palarii ce se poarta in acest sezon depind si ele de stilul fiecarei femei. Astfel, celor romantice si visatoare li se potrivesc palariile cu boruri largi, in timp ce femeile pragmatice, aflate tot timpul in miscare, pot opta pentru o palarie in stil masculin, cu boruri mai mici.

Pe langa culorile indraznete – portocaliu, verde sau albastru electric – in colectiile de palarii si accesorii de par Meli Melo Paris se regasesc si culorile neutre, cum ar fi alb, crem sau gri. Imprimeurile variaza si ele, de la cele florale, pana la buline de diverse dimensiuni sau dungi in stil navy.