Vertu, liderul mondial in productia telefoanelor mobile de lux a anuntat lansarea editiei limitate Vertu Ti Ferrari.

Exclusivistul terminal imbina design-ul inovativ Vertu, tehnologia moderna si serviciile de lux cu renumitele materiale Ferrari si in special cu un continut personalizat; doar 2013 de telefoane Vertu Ti Ferrari vor fi scoase la vanzare.

“Suntem incantati sa fim din nou parteneri cu Ferrari-un brand emblematic care impartaseste cu noi aceeasi pasiune pentru design, artizanat si performanta. Cu noul Vertu Ti Ferrari, am creat impreuna un telefon mobil care incorporeaza perfect aceste pasiuni. Ne continuam in acest fel angajamentul de a le oferi clientilor nostri o frantura din intriganta si magnifica lume Ferrari” , afirma Massimiliano Pogliani, CEO al Vertu.

Vertu Ti Ferrari este asamblat manual si creat din cele mai luxoase materiale, iar in interior se poate gasi stantata semnatura Vertu, ca si garantie a angajamentului producatorului pentru calitate.

Produsele Vertu sunt lucrate manual la centrul lor de productie din Hampshire, Anglia, iar materialele utilizate  sunt premium, cum ar fi otelul inoxidabil, titanul, pielea si safirul.

In Romania, produsele si accesoriile Vertu sunt disponibile prin intermendiul singurului distribuitor autorizat Vertu, Novicio Luxury Division, de pe strada Putul lui Zamfir, nr. 37, din Bucuresti.