Peste 52.000 de vizitatori trec pragul centrului comercial AFI Palace Cotroceni zilnic, aducand retailerilor mallului in primul semestru al anului venituri in crestere cu 4%, pana la 95,5 milioane de euro, potrivit raportului financiar al AFI Properties, compania mama a AFI Europe.

AFI Palace Cotroceni a inregistrat un venit net de 7,1 milioane de euro in al doilea trimestru din 2013, in crestere cu 13% fata de aceeasi perioada a anului precedent. De asemenea, venitul net al centrului comercial in prima jumatate a acestui an s-a ridicat la 14,1 milioane de euro, cu 7,6% mai mare fata de primul semestru din 2012.

Aproximativ 9,5 milioane de persoane au vizitat centrul comercial in prima jumatate a anului.

AFI Europe Romania isi continua strategia de dezvoltare  si, in prezent, se concentreaza pe dezvoltarea a trei proiecte comerciale – centrul comercial AFI Palace Ploiesti si doua cladiri de birouri de clasa A in AFI Park. AFI Palace Ploiesti se afla, in prezent, in faza finala de constructie, deschiderea sa pentru public fiind programata pentru data de 3 octombrie 2013. In acest moment, centrul comercial este inchiriat in proportie de 90%, insa se estimeaza o rata de ocupare de 100% la deschidere.