Mega Image a deschis vineri cinci magazine noi: doua magazine Mega Image si trei magazine Shop&Go.

Mega Image Tunari 2 este situat pe Soseaua Calea Bucuresti, nr. 3, comuna Tunari, Ilfov si are o suprafata de vanzare de aproximativ 551mp.
Mega Image Valea Argesului este situat pe strada Valea Argesului, nr. 5, bl. C1, sector 6, Bucuresti si are o suprafata de vanzare de aproximativ 256 mp.

Cele doua magazine Mega Image pun la dispozitia clientilor o sortimentatie larga de produse, alaturi de servicii de calitate. In sortimentatia magazinelor clientii vor gasi o gama variata de produse sub marcile proprii: de la produsele cu cel mai bun raport calitate-pret „365”, la produsele speciale „Delhaize”, pana la produsele cu specific romanesc „Gusturi Romanesti” prin care Mega Image aduce traditia mai aproape de clientii sai.

Shop&Go Bucuresti-Ploiesti 30-34 este situat pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 30-34, sector 1, Bucuresti, si are o suprafata de vanzare de aproximativ 129 mp.
Shop&Go Calea Ferentari este situat pe Strada Calea Ferentari, nr. 83,  sector 5, Bucuresti si are o suprafata de vanzare de aproximativ 90 mp.
Shop&Go Splaiul Unirii 8 este situat pe Splaiul Unirii, nr. 8, bl. B4, sector 4, Bucuresti si are o suprafata de aproximativ 127 mp.

In luna august, retailerul a deschis noua magazine, patru Mega Image si cinci Shop&Go.