Pambac Bacau, producator in domeniul moraritului, panificatiei si al pastelor, anunta aplicarea incepand cu 1 septembrie a cotei de TVA reduse de 9% pentru produsele sale de paine, specialitati de panificatie si fainuri de grau. Mai mult, compania anunta o reducere a pretului la paine si produse de panificatie, cu mai mult decat aplicarea reducerii de TVA.

”Compania apreciaza aparitia noilor reglementari legale, ca un pas important facut de stat, in directia insanatosirii unei industrii romanesti, sufocata de o evaziune fiscala ajunsa la cote incredibile, de pana la 70%. Reactia noastra pozitiva la aparitia acestei legislatii, include si o reducere a pretului, la produsele de panificatie, care va fi mai mare decat aplicarea cotei de TVA redus. Vrem ca aceasta reactie a Pambac sa fie o dovada a disponibilitatii noastre de cooperare pozitiva, la orice masura legislativa, votata pentru formarea unei piete concurentiale corecte si de asemenea este o dovada de pretuire pentru consumatorii nostri, carora speram sa le putem oferi mereu cele mai bune oferte”, ne-a declarat Catalin Grigoriu, director genera all Pambac.

Pambac este lider local pe piata bacauana de panificatie si detine in Bacau o retea de 13 magazine, canalizate pe vanzarea produselor de panificatie, patiserie si cofetarie. Compania detine brandurile Pambac, Grania, Gata, Flavora, K7 cu care ocupa cote de piata situate in top trei national, in domeniile paste fainoase, faina, malai si comercializeaza de asemenea, produse industriale de morarit si amelioratori pentru procesatorii din Romania.