Burberry a lansat un nou parfum pentru barbati, Brit Rhythm. “Sexy si provocator, Brit Rhythm este inspirat din andrenalina si energia, pe care muzica live o transmite publicului”, a declarat Cristopher Bailey, Chief Creative Officer Burberry.Parfumul Brit Rhythm va fi disponibil si in Romania, in magazinul din strada Luterana, nr 4.

George Barnett, liderul formatiei britanice “These New Puritans” si actrita Suki Waterhouse au fost alesi sa sustina campania de lansare a parfumului, printr-un clip ce face referire la atmosfera marilor concerte rock.

Burberry aduce muzica in viata fanilor adevarati si le ofera acestora posibilitatea de a castiga “free pass-uri” la trei evenimente muzicale de amploare, care vor avea loc in luna octombrie, in Londra, New York si Singapore. Tot ce trebuie acestia este sa intre pe site-ul burberry.com, in sectiunea dedicata parfumului, sa se inregistreze pe site cu un user de platforma sociala (Google +, Facebook si Twitter). Instantaneu vor primi un “tatuaj” in forma sticlei parfumului Brit Rhythm pe pagina contului, pe care daca il vor impartasi cu prietenii lor virtuali, vor intra automat in tragerea la sorti pentru accesul la unul dintre cele trei evenimente.

Cristopher Bailey a selectat cativa dintre cei mai talentati fotografi de pe Instagram care vor realiza instantanee ce vor surprinde spiritul #ThisisBrit, inclusiv fotografii de le evenimentele Brit Rhythm. Aceste fotografii vor fi raspandite in timp real pe Internet si pe site-uri care recomanda evenimente, antrenanad publicul din intreaga lume sa-si impartaseasca propriile experiente traite in timpul concertelor. Mai mult, Burberry va colabora cu Noisey (parte a Vice Media) pentru a crea o platforma dedicata recenziiilor, muzicii si continutului video, care va incorpora si reteaua Tumblr.