Magazinele de decoratiuni interioare Chic Ville din Romania, anunta lansarea colectiei de toamna care cuprinde peste 100 de produse care raspund tendintelor actuale in materie de amenajare a locuintei.

„Sfarsitul acestui an este marcat de un stil natural, inspirat din esentele padurii, iar tendintele toamnei pun accent pe recolta, belsug, pe produse care infrumuseteaza spatiul si il fac sa fie deosebit de primitor. Predomina cremul si marourile, portocaliul, ruginiul, bordeaux-ul si materialele naturale”, a declarat Marius Serbanescu, director de achizitii Chic Ville.

Astfel, pentru a aduce clientilor cele mai noi trenduri existente la nivel international, Chic Ville a lansat noua colectie de toamna  si a grupat produsele in game potrivite momentelor de toamna: „Wine and vintage”, „Time to fall…in love” si „Hocus-pocus-preparatus”, o grupa speciala, care isi va face simtita prezenta in special in apropierea Halloween-ului.

Clientii vor gasi atat produse fabricate manual in numar limitat, cat si o intreaga gama de decoratiuni aparte, speciale, care vor fi comercializate in toata reteaua de magazine. Printre acestea se numara obiecte de mobilier (mese, scaune, fotolii, comode, sofale, birouri, dulapuri), obiecte de sticla, ceramica, accesorii pentru bucatarie, obiecte de decor, textile, perne, plante decorative.

„ Cea mai mare parte din produse sunt aduse din tari europene, precum Belgia, Olanda sau Norvegia, insa propunem clientilor si produse importate chiar si din Argentina”, a mai spus Marius Serbanescu, adaugand ca Chic Ville lucreaza cu peste 80 de furnizori din 10 tari.