La inceputul lunii  octombrie s-a deschis cel mai important outlet de materiale electrice si solutii pentru iluminat pe  Soseaua de Centura, nr. 103, la iesirea din Popesti Leordeni, lansat de societatea ARHIMEDE Import-Export,  parte a grupului de firme Menatwork. Centrul se intinde pe o suprafata de 1.000 mp si propune publicului o gama variata de produse, cu peste 2000 de articole.

„Ideea outlet-ului, vine pe fondul scaderii puterii de cumparare (…). Ne dorim sa venim in intampinarea electricienilor, instalatorilor, revanzatorilor, agentilor comerciali specializati, dar si a consumatorilor finali, atat cu produse tehnice si specializate (de exemplu: iluminatul obiectelor sensibile la lumina ori caldura din muzee, magazine, vitrine etc), cat si cu marfuri de larg consum, la preturi cu reduceri ce pot sa ajunga si pana la 70%”, a declarat Corina Tudoroiu, director de marketing Grup Menatwork.

Clientii beneficiaza de consilierea directa a specialistilor comerciali. Pot fi configurate corpurile de iluminat cu surse LED, capabile sa creeze efecte dinamice prin combinarea, intercalarea si schimbarea culorilor, destinate aplicatiilor de infrumusetare a cladirilor publice, parcurilor, oraselor, dar si la iluminarea magazinelor, restaurantelor, birourilor, locuintelor.

Outletul prezinta produse fabricate de producatori internationali, precum:  VIMAR, PHILIPS, OSRAM, LANZINI, QUATTROBI, VOSSLOH-SCHWABE, ARNOCANALI, NEMO, ALMALUX, LUMEN ARTE, FAEL LUCE, ELEMATIC, MARLANVIL, PERFORMANCE in LIGHTING, PRISMA, SBP, ABB, AEG, AROS, MARCUCCI etc. De aici e pot achizitiona spoturi, plafoniere, lampi, proiectoare, stalpi ornamentali, becuri si accesorii, solutii pentru iluminatul rezidential, comercial, stradal, industrial, public si de birouri, atat cu tehnologie traditionala, cat si cu tehnologie LED. In completare sunt disponibile accesorii electrice, tablouri si aparataj electric, cabluri, prelungitoare, sisteme de interfonie, videointerfonie si control-acces, plus multe alte sute de produse necesare uzului casnic si profesional.