Autovit.ro in parteneriat cu Carrefour Romania a lansat campania de colectare de masinute si alte jucarii pentru copiii defavorizati -“Masinutele Bucuriei”. Campania se va desfasura pana pe 15 decembrie 2013, in sase hipermarketuri Carrefour din Bucuresti, jucariile colectate urmand sa fie daruite cu ocazia Craciunului copiilor de la SOS Satele Copiilor.

Programul de colectare este zilnic, intre orele 08-22:00, in Carrefour Orhideea, Carrefour Baneasa, Carrefour Militari, Carrefour Berceni, Carrefour Colentina si Carrefour Vitantis.

Jucariile donate, de la masinute, papusi, puzzle-uri sau alte jocuri, trebuie sa fie intr-o conditie buna fie ca acestea sunt noi sau second-hand. Acestea vor fi sortate si igienizate, urmand sa fie daruite de Craciun copiilor de la SOS Satele Copiilor.

“Am lansat campania Masinutele Bucuriei din dorinta de a ne implica  in vietile copiilor mai putin norocosi, sperand ca prin aceasta initiativa sa oferim nu doar o bucurie celor mici, dar si o sansa pentru o dezvoltare armonioasa. Invitam cat mai multi oameni sa ni se alature si speram sa colectam cat mai multe masinute si alte jucarii pentru copiii de la SOS Satele Copiilor.”, a declarat Mihai Cune (Business Manager, Autovit.ro).