ZorileStore.ro, magazinul online premiat anul acesta la Gala Premiilor eCommerce 2012 ca fiind cel mai bun start-up, lanseaza o noua campanie menita sa ii incurajeze pe clienti sa renunte la vechile incaltari.

Astfel in perioada 22 octombrie 2013 – 12 noiembrie 2013 magazinul ofera un  voucher de 50 de lei pentru fiecare pereche de incaltaminte uzata trimisa la depozitul ZorileStore.ro sau adusa in magazinul acestora. Primii trei inscrisi in campanie primesc un voucher de 300 de lei. Cu voucherele participantii pot achizitiona modele noi de incaltaminte si geci.

“Campania prin care ne-am propus sa schimbam vechii pantofi cu unii noi poarta numele de “Refresh Yourself” . Ajutam astfel clientii sa renunte la vechii pantofi  pentru unii din noile colectii. Dar, nu ne oprim aici – pantofii uzati vor fi curatati si reconditionati de artistii de la Shui Shoes”,  a comentat  Adelina Oprea, marketing manager ZorileStore.ro. Acestia vor fi pusi la licitatie pe pagina de facebookul companiei, iar banii stransi vor fi donati copiilor din spitalul Municipal Mangalia.

Zorile Store a inceput ca o retea de magazine pe litoralul Marii Negre in urma cu sase ani. Beneficiind de un depozit propriu și avand astfel avantajul unei aprovizionari  eficiente, compania a decis in 2011 sa-si extinda prezenta in mediul online pentru a deservi publicul fidel de pe litoral si in lunile din afara sezonului estival. Astazi magazinul online comercializeaza produse Puma, Le Coq Sportif, Lotto, Prince, Police, Lacoste, Fila, etc.