Lantul de supermarketuri Profi avanseaza o tinta de 200 de magazine deschise in Romania pana la sfarsitul anului. Tinta pare una palpabila din moment ce a ajuns la finalul saptamanii la un numar de 184 de magazine.

“Ne apropiem cu pasi rapizi de atingerea obiectivului pe care ni l-am propus pentru acest an, si anume de a face ca reteaua noastra sa se apropie cat mai mult de 200 de magazine”, a spus Pawel Musial, director general al Profi Rom Food.

Reteaua a inagurat pe 25 octombrie doua unitati, una la Brasov, in format City, pe Bd. Grivitei nr.65, cu o suprafata totala de 335 mp si una la Filipestii de Padure, in format standard, pe Str. Principala nr. 832, cu o suprafata de 800 mp.
Profi a mai deschis recent trei unitati standard in Ploiesti si Craiova. Magazinul deschis saptamana trecuta la Ploiesti se afla pe str. Streiului nr.1A, se intinde pe o suprafata totala de 544 mp, in timp ce unitatatea deschisa ieri in aceeasi localitate se afla pe str. Chimiei nr.5. Astfel, in Ploiesti ajung sa functioneze sase astfel de magazine, la nivelul judetului fiind in operare opt magazine.

Unitatea din Craiova este cea de-a doua din municipiu, respectiv a patra din judetul Dolj, si este situata pe str. Brazda lui Novaci nr.66, cu o suprafata totala de 572 mp.