Pe 13 -14 noiembrie 2013, la Crowne Plaza Hotel se va desfasura cea de-a patra editie Promotions 360, cea mai importanta conferinta locala dedicata promotiilor si rolului pe care il au in relatia dintre  brand si consumator.

Promotions 360 este dedicat comunitatii de profesionisti din marketing, FMCG si retail si isi propune sa ofere multiple oportunitati de invatare si networking. Pe parcursul celor doua zile,participantii vor avea ocazia sa afle cele mai noi informatii despre inovatia in retail, comportamentul consumatorului roman, dar si despre strategiile si tacticile eficiente de realizare a promotiilor online si in-store.

Prima zi a evenimentului, 13 noiembrie, va reuni unii dintre cei mai buni vorbitori  locali care vor aborda noi concepte si tehnici de atragere si fidelizare a consumatorilor. Printre vorbitorii confirmati se regasesc: Ana-Maria Paslaru, Customer Marketing Manager, Customer Development, Unilever; Alexandru Nicolaica, New Media & Market Intelligence Manager, L’Oreal Romania;  Anca Stoica, Brand Manager, Staropramen;  Mugur Patrascu, Owner, iLeo; Adrian Alexandrescu, Managing Director, Interactions; Maia Novolan, Managing Director, Syscom Digital; Roxana Ionescu, Partener, Nndkp;  Emanuel Sanda, Managing Partner, Merlin Research;  Maria Gheorghita, Account Manager, Ad Production; Diana Scaunasu, Client Service Manager Consumer Panel Services, GfK Romania;  Laura Golet, Client Service Manager at 360Insights.

Pe 14 noiembrie, participantii vor avea ocazia sa interactioneze si sa afle cele mai noi insighturi de la Gabriele Euchner, invitatul international al evenimentului. Gabriele Euchner (Management Consultant &Trainer, Personal Coach, Author, Speaker) are peste 10 ani de experienta in gestionarea brandurilor de renume si coordonarea departamentelor de marketing. Are peste 8 ani de experienta in calitate de fondator si trainer in cadrul Network Marketing, unde a instruit manageri de marketing la nivel mondial,  in prezent este autoare a trei carti de management. Mai multe informatii despre vorbitori si program sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului www.promtions360.ro

Despre Evensys

Cu 7 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.

Retailers.ro sprijina dezvoltarea companiilor de profil si astfel este partener media al acestui eveniment.