Saptamana trecuta a fost inaugurat primul parc industrial pentru mobila si amenajari  din zona Moldovei amplasat in Calea Chisinaului. Acesta insumeaza o suprafata totala de 10.000 mp si ofera, in prezent, spatii de expunere, birouri de arhitectura si design specializat, spatii de depozitare si fabricare.

In halele fostei fabrici de textile Tomiris, clientul este indrumat si consiliat in alegerea solutiilor cele mai potrivite, raportate la placi lemnoase cu decoruri si culori asortate, pentru alegerea accesorilor si feroneriei adecvate, pentru realizarea si montarea mobilierului.

“Parcul Industrial este un pol de dezvoltare adresat atat prestatorilor de servicii in montaj, distribuitorilor de mobilier, cat si clientilor, persoane fizice. Cumparatorul are la dispozitie o gama extinsa de materiale, accesorii si feronerie pentru mobilier si tot ce cuprinde utilarea si amenajarea spatiului dorit”, a declarat, presedintele ISPAL si promotorul acestui proiect, Ovidiu Plescan.

Potrivit acestuia, prin acest Parc Industrial, clientul este indrumat pas cu pas in solutionarea nevoilor si cerintelor sale. Acesta este consiliat in showroom de catre specialistii companiei, iar daca doreste sa isi proiecteze propria mobila acesta beneficiaza de programul on-line 3D MAG prin care isi poate concepe singur mobilierul sau asistat de un arhitect. Corpul de mobilier este fabricat la sediul ISPAL, livrat prin parcul auto specializat si montat de catre specialistii sai.

Pana la finele anului 2013, producatorul de profil ISPAL pune la dispozitie peste 30 de noi spatii adresate arhitectilor, partenerilor si colaboratorilor din domeniu care isi vor desfasura activitatea si vor beneficia direct de toate produsele si serviciile puse la dispozitie de catre ISPAL. Astfel, acestia isi vor reduce costurile de transport, de chirie, de investitii in logistica si vor folosi birourile de arhitectura si proiectare ISPAL, pentru a prezenta clientilor orice tip de produs din cadrul showroom-ului.