Producatorul de materiale de constructii  Policolor  a lansat un produs destinat improspatarii rosturilor dintre placile de faianta sau gresie. SPOR vopsea rosturi  poate fi folosit si pentru redecorarea rosturilor cu alta culoare decat cea initiala, produsul fiind disponibil intr-o gama de 10 culori.

Cu ajutorul produsului degradarea inerenta in timp a rosturilor poate fi rectificata fara a necesita o interventie majora. Cu un grad ridicat de alb si o aderenta buna la suport, vopseaua vine la pachet cu un set complet pentru folosire, care include o pensula si un burete, astfel ca nu mai este necesara achizitionarea de instrumente suplimentare pentru aplicarea ei. Intreaga gama de culori este disponibila in magazinele echipate cu masini de nuantare computerizata IRIS Colour System.

Vopseaua se aplica usor cu ajutorul pensulei din pachet, iar ulterior acestei operatiuni este recomandata o perioada de uscare de 2-12 ore in functie de umiditatea si temperatura mediului in care a fost folosita. Vopseaua in exces se indeparteaza usor de pe placile de faianta sau gresie cu ajutorul buretelui din pachet.