Farmec reinventeaza conceptul Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan, printr-o noua linie de cosmetice. Formula acestora are la baza un complex format din trei ingrediente esentiale pentru ingrijirea tenului matur: acidul hialuronic, vitamina E si Juvinity.

Potrivit companiei, acidul hialuronic hraneste si hidrateaza tenul matur in profunzime, redandu-i supletea si restaurand bariera hidro-lipidica de protectie, vitamina E permite eliminarea efectelor negative ale radicalilor liberi asupra tenului, protejand acidul hialuronic, fibrele de colagen si elastina proprii pielii, in timp ce juvinity are efect de intarziere a procesului de imbatranire metabolica a nucleului celulelor, devenind astfel posibila revigorarea replicarii celulare si pastrarea aspectului sanatos al pielii.

Gama Gerovital H3 Classic are in componenta o emulsie hidratanta demachianta 2 in 1, o crema lift hidratanta de zi si o crema restructuranta de noapte. Aceasta familie de produse este completata de crema contur pentru ochi si buze, care trateaza eficient ridurile fine si cu o crema regeneranta pentru maini, care reduce vizibil efectele trecerii timpului asupra pielii mainilor.

Gama Gerovital H3 Retinol contine o crema pentru prevenirea ridurilor destinata tenurilor mai tinere , o crema pentru regenerare avansata destinata tenurilor mature, care are efect de crestere a elasticitatii si fermitatii pielii si o crema antirid contur ochi.

Noutatea  gamei de produse cosmetice Gerovital H3 il reprezinta deodorantele cu efect antiperspirant timp de 24 de ore de la aplicare. Colectia de deodorante nu contine alcool, parabeni sau triclosan si cuprinde Gerovital H3 Natural si Gerovital H3 Fresh cu parfum energizant si proaspat, precum si Gerovital H3 Splendide si Gerovital H3 Sensitive cu parfum delicat, floral, cu note balsamice de mosc. Deodorantele Gerovital H3 sunt disponibile nu numai in doze de 150 ml, ci si in doze de 40 ml.