Reteaua de magazine Profi a inaugurat astazi patru magazine standard la Botosani, Busteni, Salonta si Sf.Gheorghe, depasind astfel numarul de 200 de magazine.

Unitatea din Botosani este un magazin preluat de la lantul PITA si va continua sa functioneze o vreme sub acest nume, timp in care sortimentatia va fi redefinita pentru a se adapta cel mai bine cererii locuitorilor din zona, combinand optim produse din gamele Pita si Profi. Magazinul este situat pe str. Bucovina nr.8, cu o suprafata totala de 491 mp si o sala de vanzari de 350 mp.

Unitatea din Busteni, judetul Prahova, este amplasata in complexul comercial Costila, pe str. Libertatii nr.85. Are o suprafata totala de 375 mp si o sala de vanzari de 260 mp.

La Salonta, judetul Bihor, noul magazin Profi are o suprafata totala de 556 mp, din care sala de vanzari ocupa 340 mp, se afla in Piata Libertatii nr.14, la parterul unei cladiri care gazduieste un cinematograf.

La Sf.Gheorghe, judetul Covasna, magazinul inaugurat astazi se afla pe str. Romulus Cioflec nr 33 si are o sala de vanzari de 325 mp, suprafata sa totala fiind de 484 mp.

“Am depasit deja limita celor 200 de magazine pe care ne-o propusesem pentru acest an, stabilind un ritm de extindere pe care intentionam sa il mentinem si in anul viitor,” a declarat Pawel Musial, directorul general al companiei Profi Rom Food, privitor la atingerea unui numar de 204 unitati.