Magazinul online Domo.ro de produse electronice, electrocasnice si IT&C a publicat la sfarsitul saptamanii trecute un pret gresit la tableta Samsung Galaxy Tab 3. Produsul a putut fi achizitionat la pretul de 319 lei, in conditiile in care pretul sau este de peste 1.500 de lei.

Dupa cateva ore, magazinul a scos anuntul si si-a anuntat cumparatorii, din care o parte au facut plata online, ca produsula fost afisat in mod eronat din cauza unei erori a sistemului. Magazinul nu a oferit nicio compensare pentru discomfortul creat, ceea ce a determinat nemultumire printre clienti, nemultumire exprimata online prin comentarii negative. Sursele neoficiale spun ca ar fi fost vorba de cateva mii de produse comandate.

Potrivit Economica.net, in 2010 o eroare asemanatoare a avut si eMAG, cand au fost plasate 248 de comenzi pentru laptop-uri ale caror preturi erau de 130 de lei si televizoare ale caror preturi erau de 180 de lei, dar din respect pentru clienti, retailerul a ales sa onoreze comenzile pentru ca utilizatorii nu aveau de unde sa aiba la cunostinta eroarea aparut.