Producatorul olandez de electrocasnice  Philips va produce periute de dinti electrice sub brandul Sonicare in fabrica de la Orastie unde deja realizeaza espressoare de cafea, potrivit surselor din piata citate de Ziarul Financiar. 

In 2009 compania olandeza a preluat o fabrica de espressoare din Orastie,  judetul Hunedoara. Unitatea din Orastie a avut in 2012 afaceri de 72 milioane de euro.

Avand in vedere potentialul/capacitatile demonstrate pana in prezent, in urmatorii 2-3 ani, in Sogeco Romania SRL se prevede o dezvoltare care sa duca la crearea a mai multe locuri de munca, cu dezvoltarea ulterioara a gamei de produse si a proceselor tehnologice utilizate.

De asemenea, se prevede orientarea spre pietele Europei de Est, orientare in care Sogeco Romania SRL ar trebui sa joace un rol central in organizarea intregului proces de cercetare, proiectare, fabricare si distributie a produselor Saeco in tarile Europei de Est. In vederea sustinerii acestui proiect, se prevede crearea unui adevarat parc industrial la Orastie, avand in vedere ca terenul aflat in proprietatea societatii permite dezvoltarea ulterioara si crearea altor 4-5 hale industriale de marime medie-mare”, se arata intr-o prezentare a Sogeco Ro­mania, compania care opereaza fabrica din Orastie.