Retailerul Halewood Wines a anuntat ca aduce in tara noastra 15 sortimente de vinuri Marchesi de Frescobaldi, se arata intr-un comunicat de presa.

Printre acestea se numara Mormoreto 2010 (premiat de celebrul jurnalist James Suckling), Nipozzano Riserva 2010 (premiat atat de renumita publicatie americana Wine Spectator cat si de The Wine Advocate) sau Tenuta Friscobaldi di Castiglione 2011 (James Suckling). Alaturi de acestea, se vor numara si sortimente din vinurile companiei Attems, unul dintre cei mai mari vinificatori italieni, care produce vinuri alaturi de casa Frescobaldi incepand din 2010.

Provenind din celebra regiune italiana Toscana, Marchesi de Frescobaldi este brandul de vinuri al familiei florentine cu acelasi nume, printre ai carei clienti celebri s-au numarat pictorul renascentist Michelangelo si regele Angliei, Henric al VIII-lea.

“Istoria de peste 1000 de ani a familiei Frescobaldi, spiritul lor antreprenorial, cat si interesul permanent catre inovatie si noutate ne-au facut sa ne dorim sa aducem aceste vinuri in Romania”, a declarat Dan Muntean, Director General Grup Halewood Romania.