Dezvoltatorul  Immochan Romania ce are in Brasov centrul coemrcial Coresi a aratat intr-un comunicat intentia  de a inaugura proiectul Coresi in primul trimestru din 2015.

„In acest moment avem un avans de peste o luna fata de planul initial, gratie vremii favorabile si a serviciilor prestate de cei doi constructori cu care lucram, Bog’Art si Conarg. Astfel, structura de la hipermarket este finalizata in proportie de 90%, iar in cazul galeriilor sunt gata fundatiile si structura este ridicata in proportie de 40%. Am inceput cu hipermarketul Auchan pentru ca acesta va necesita mai mult timp pentru amenajare. Estimez ca intr-o luna vor incepe lucrarile la inchiderile fatadelor”, a declarat Tatian Diaconu, director general al Immochan Romania.

Coresi va cuprinde pe o suprafata de aproximativ 32.000 metri patrati o zona de agrement, cu cinema multiplex cu opt sali digitale, un food-court, o zona de distractie adresata familiilor si o galerie comerciala. Hipermarketul Auchan cu o suprafata de vanzare de 13.300 de metri patrati va completa mixul de chiriasi din proiectul Coresi Brasov. Complexul comercial va fi deservit de un spatiu de parcare ce include 2.000 de locuri.