Lantul de magazine cu branduri premium Collective va inaugura in urmatoarele doua luni un magazin de 700 mp in locul spatiului ocupat in prezent de Benetton care va fi mutat intr-o alta zona din centrul comercial, potrivit Israel Vizel, manager mall division la AFI Europe citat de Mediafax.

“Collective este un magazin pentru care inca de la deschiderea AFI Cotroceni incercam sa gasim solutia pentru locatia si suprafata necesare. Acum am gasit calea cum sa o facem, iar Collective urmeaza sa deschida un magazin in AFI Cotroceni. Magazinul va avea 600-700 de metri patrati si examinam posibilitatea sa extindem putin spatiul”, a spus Vizel.

Magazinele Collective comercializeaza mai multe branduri premium, precum Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, UGG Australia, DKNY Jeans sau Converse. In Romania functioneaza trei magazine sub acest brand in Baneasa Shopping City, Bucuresti Mall , Plaza Romania precum si doua outleturi, toate in Bucuresti in Fashion House si Outlet Collective & Nike DN1.